Pastapiu

Culinaire weekeinden in Italië

Enkele keren per jaar organiseren wij kookworkshops en culinaire weekeinden in Italië. Vijf dagen lang genieten van de Italiaanse zon en de Italiaanse keuken. Je kookt een compleet menu samen met Italiaanse kokkinnen in de keuken van het hotel. Tijdens een pizza-workshop leer je van de pizzaiola hoe de échte Italiaanse pizza wordt gemaakt. Op het programma staat verder onder andere een bezoek aan een wijnproducent met natuurlijk een degustazione van zijn heerlijke wijnen.

Onder begeleiding toer je door de streek op zoek naar de leukste dorpjes en plekjes. Je kunt gaan kijken in een tassenatelier, waar prachtige kalfslederen tassen worden gemaakt en als je dat wilt kun je zo'n tas aanschaffen tegen fabrieksprijs.

Je overnacht in een comfortabel driesterren hotel, waar het je aan niets zal ontbreken. Het hotel heeft meerdere sportaccomodaties, waaronder een prachtig zwembad, dat je als hotelgast natuurlijk onbeperkt kunt gebruiken. De streek is uitermate geschikt voor de sportieve wandelaar of mountainbiker. Op jouw verzoek regelen wij een toer met de mountainbike door de prachtige heuvels van Romagna. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren sportinstructeur.

Voor groepen vanaf zes personen organiseren wij culinaire weekeinden op maat. Je kunt zelf aangeven wanneer je wilt gaan en hoelang je wilt blijven, uiteraard onder voorbehoud van de beschikbaarheid van het hotel.